Foredrag: Heling af traume med Bindevævs-bevægelse

Heling af Traume med Bindevævs-bevægelse

Foredraget er udsolgt. Skriv dig på nyhedsbrevet og få at vide, hvornår jeg holder foredraget næste gang. (Gå til forsiden af denne hjemmeside og scroll ned).

 

Foredrag med praktiske øvelser, v/Jonas Dueholm. Onsdag 19. april 2023 kl. 19.00-21.30, Hellerup Kropsterapi, Hellerupvej 39 st. th.

Oplev et levende foredrag om heling af traume, med smagsprøver på øvelser fra bevægelsesformen Fascial Flow® (bindevævs-flow). Jonas Dueholm er en smittende fortæller, som med erfaring, ro og viden vil dele perspektiver på heling af forsvarstilstande i kroppens væv. Du vil bl.a. høre om:

-Hvordan en sanseligt udforskende tilgang til kroppen kan regulere dit nervesystem og vække store ressourcer i dig.

-Hvorfor stræk og vejrtrækningsøvelser ikke nødvendigvis er vejen frem (og hvad du kan gøre i stedet).

-Hvordan din kropsholdning kan spille sammen med dit (autonome) nervesystem og dit følelsesliv.

Jonas er advanced underviser i bevægelsesformen Fascial Flow®, hvor nervesystemet og bindevævet (fascia) er i centrum.

Jonas vil også dele af sin personlige historie med heling af traume. Til slut vil der blive mulighed for at stille spørgsmål.

Tilmelding: Køb billet nedenfor. Du behøver ikke at medbringe billetten.

Billetten refunderes ikke, men kan gives videre til en anden.

Sted: Hellerup Kropsterapi, Hellerupvej 39 st. th. Stedet ligger kun ét minuts gang fra Hellerup Station. Der er også gratis bilparkering ved stationen.

Tid: Onsdag 19. april kl. 19.00-21.30 (med en pause i midten).

Om Jonas Dueholm

Underviser Jonas Dueholm er certificeret Advanced Fascial Flow® underviser. Han er desuden uddannet i Musik og Bevægelse fra Rytmisk Musikkonservatorium, cand. pæd. mus. fra Aarhus Universitet med speciale i kropslig læring, samt certificeret MovNat (Natural Movement) træner.

Jonas underviser har i en årrække undervist i bl.a. Hjernerystelsesforeningen, på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, MGK Hovedstaden og Den Rytmiske Højskole. Herudover underviser han bl.a. fysioterapeuter, yogalærere og behandlere på kurser i ind- og udland. Jonas har tidligere udøvet på topniveau som musiker.