Undervisning

FASCIAL FLOW® ONLINE FORLØB

Velkommen til Fascial Flow ONLINE forløb forår 2020! Vi starter 16. april.

Du får 6 uger med Fascial Flow hver torsdag aften 19.00-20.20. Og fri adgang til undervisningen resten af ugen. Dvs. du kan følge undervisningen på andre tidspunkter, hvis det passer dig bedre.

Se og gense undervisningen, så ofte du vil gennem forløbet!

-Grundige forklaringer, guidning og støtte: Du bliver guidet og støttet af mig. Jeg forklarer hver bevægelse tydeligt – og i dette forløb vil jeg lægge ekstra fokus på, hvorfor vi gør som vi gør.

Få svar på dine spørgsmål i live-dialog: To gange i forløbet får du mulighed for direkte samtale med mig og de andre deltagere. Alle spørgsmål til krop og bevægelse er velkomne her.

DATOER:

6 torsdage 16. april til 28. maj. (ingen undervisning 21. maj p.g.a. Kr. Himmelfart).

TILMELDING:

Skriv til mig på info@bodymusic.dk, og overfør prisen (se nedenfor). Din tilmelding er gældende, når beløbet er overført.

PRIS:

850 kr. // 780 kr. Early Bird pris ved tilmelding senest 10. april.

Rabatpris for studerende og unge under 30 år: 700 kr// 640 kr. Early Bird pris ved tilmelding senest 10. april.

BETALING: Overfør beløbet til reg. 0274 konto 4595419239. OBS: Skriv ”FF (dit navn)” som besked på betalingen.

PRAKTISK:

Undervisningen kommer som udgangspunkt til at foregå på Facebook og Zoom. Det eneste, der kræves, er at du har en Facebook-profil. Der kræves ingen teknisk snilde af dig – det er vigtigt for mig, at det er nemt at være med. Og jeg hjælper dig gerne, hvis du har problemer. NB: Hvis du vil være med, men ikke vil have en Facebook-profil, så skriv til mig på info@bodymusic.dk. Hvis flere har et ønske om en anden platform, vil jeg undersøge mulighederne. Skriv også gerne med andre spørgsmål.

-Jonas

 

.

FASCIAL FLOW FOR RAMTE AF HJERNERYSTELSE

Jeg underviser i Fascial Flow for Hjernerystelsesforeningen. Disse hold er skræddersyede til dig med hjernerystelse eller piskesmæld. Se mere HER.

 

ENEUNDERVISNING

I Fascial Flow eneundervisning er der 100% fokus på hvad netop din krop har brug for lige nu. Vi laver et program sammen, som du kan praktisere hjemme.

Booking: Ring til mig på 26792926. Eller skriv på info@bodymusic.dk.

Pris: 750 kr. for halvanden time.

ENDAGS-WORKSHOPS

Jeg holder jævnligt Fascial Flow workshops på f.eks. lørdage eller søndage. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få info om kommende workshops: Klik og scroll ned.