Intro-workshop

Skal du prøve Fascial Flow?

Du er altid velkommen til Fascial Flow holdundervisning. Ønsker du at prøve Fascial Flow inden du melder dig til et holdforløb, så har du to muligheder:

1. Skriv til mig på info@bodymusic.dk og hør om du kan være med 25. august eller 1. september til almindelig Fascial Flow holdundervisning, som en prøvegang. Det vil koste 125 kr.
 
2. Køb billet nedenfor til intro-workshop 27. oktober kl. 16.30-18.30 på Nørrebro.
 

TILMELDING: Køb billet nedenfor (det er nemt og hurtigt!). Du behøver ikke at medbringe billetten til intro-workshoppen.

STED: X-act studio, Struenseegade 15A, 3. th., 2200 kbh N.

MEDBRING: Tøj til at bevæge sig i og en flaske vand – og nysgerrighed!

HUSK: At holde torsdag eftermiddage efter din prøvegang/intro-workshop fri i kalenderen. Det er her Fascial Flow holdundervisning Nørrebro ligger.

Jeg glæder mig til at se dig!

Har du spørgsmål, så ring eller skriv til mig på 26 79 29 26.

-Jonas Dueholm

*Skulle du blive forhindret i at deltage, refunderes billetten ikke. Men du kan skrive en mail til mig og høre om du f.eks. kan komme den første gang i et holdforløb i stedet for intro-workshoppen. Skriv på info@bodymusic.dk . Alternativt kan du give din intro-workshop billet videre til en du kender.

**En tilmelding til intro-workshop er også en tilmelding til mit nyhedsbrev – her får du bl.a. info om hvornår jeg holder undervisning og events. Det kommer ca. seks gange årligt. Du kan nemt framelde dig igen, i bunden af selve nyhedsmailen.