Søndags-workshop: Fascial Flow og åndedrættet

Søndag 21. november kl. 10.00-14.30. OBS: Kun 7 pladser!

Åndedrættet er en af kroppens vigtigste bevægelser. I denne workshop kan du få kontakt med det på nye måder – og sanse de vigtige forbindelser, åndedrættet har til andre bevægelser. I Fascial Flow arbejder vi med åndedrættet på andre måder end gennem ‘vejrtrækningsteknikker’ – dette er særligt for Fascial Flow, og det har sine fordele og gode grunde (vi vil komme ind på dette under workshoppen).

Vi vil udforske og sanse: Hvordan er relationen mellem vejrtrækningen og dine armes bevægelser? Mellem din vejtrækning og din gang? Hvad med ansigtet? Du vil også få brugbar anatomisk og fysiologisk viden. Og så vil du få indblik i Fascial Flows ressourcefulde kropssyn, der stammer fra bl.a. Rolfing/Structural Integration og Continuum Movement.

Tilmelding: NB: Kun 7 pladser. Skriv til info@bodymusic.dk, og overfør beløbet som beskrevet nedenfor. Tilmelding gælder først, når beløbet er overført.

Sted: Struenseegade 13A, 1., 2200 Kbh N. OBS: Læg mærke til adressen! Jeg underviser på to forskellige adresser i Struenseegade.

Pris: 550 kr. / Early bird pris 440 kr., ved tilmelding senest 11. november.

Betaling overføres til reg. 0274 konto 4595419239.