Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Musikalsk læring og øvning – Zoom-workshop (for elever ved Det Kgl. Danske Musikonservatorium)

14. marts 2021 @ 15:00 - 17:00

Musikalsk læring og øvning – i et embodiment perspektiv

Hvordan bruger du din krop og hjerne bedst, når du øver dig og lærer musik? Hvilke konkrete strategier kan du bruge for at øge kvaliteten af din øvning?

NB: Denne workshop er for studerende på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

“Musikalsk læring og øvning” er en 2 timers Zoom-workshop, hvor du får praktiske øvelser, viden om kroppen som lærende organisme og ny inspiration til udforskning og udvikling af dit musikalske udtryk.

Underviser Jonas Dueholm er uddannet i Musik og Bevægelse fra Rytmisk Musikkonservatorium, cand. pæd. mus. fra Aarhus Universitet med speciale i kropslig læring, samt certificeret Fascial Flow® underviser med RAB-godkendt kursus i anatomi og fysiologi. Han har udøvet på topniveau i en årrække som trommeslager og sangskriver. Jonas underviser til daglig på bl.a. Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, MGK Hovedstaden, Den Rytmiske Højskole, samt i Hjernerystelsesforeningen.

Workshoppen foregår på Zoom, og du vil kunne se eller gense den i 14 dage efter afholdelse. Efter workshoppen vil du få tilsendt et link til optagelserne af workshoppen, som du herefter vil kunne tilgå online i 14 dage.

Pris: Konservatoriet betaler for de tilmeldte studerende. Ønsker du at tilmeldes? Skriv til info@bodymusic.dk

Detaljer

Dato:
14. marts 2021
Tidspunkt:
15:00 - 17:00